Hoppepude og hoppeborg udlejning på Fyn - sjov og spænding til din næste fest

hoppeborg-banner

Hos Lillesø Festtelte og Flytteforretning har vi over 15 års erfaring med at levere produkter til både små og store fester.

Vi kan tilbyde at gøre din næste fest til noget helt særligt for børn og barnlige sjæle. Det gør vi med vores hoppeborg udlejning i Odense og på resten af Fyn.

Vi kan desuden også tilbyde alt andet til festen herunder bl.a.: serviceudlejningleje af partytelte og festteltefadølsanlæg og meget mere.

Vi har leveret til puder og borge til arrangementer i bl.a. Svendborg, Odense, Assens, Kerteminde, Nyborg og Middelfart, men vi leverer på hele Fyn.

 

Hoppeborg udlejning til fest

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
66 12 29 27

Hoppeborg udlejning og slush ice maskine

Om vores hoppepude og hoppeborg udlejning på Fyn

Gadefest, skolefest, børnefødselsdag? Hos Lillesø Festtelte og flytteforretning gør vi din fest sjovere med vores udlejning af hoppeborg eller -pude.

Den er en sikker vinder hos børnene, der elsker at tumle rundt, og finde på lege inde i borgen.

Også de voksne smider skoene og våger sig ind i borgen og finder deres barnlige sjæl frem. Vores hoppepuder og hoppeborge får pulsen op og smilene frem og hjælper med til at gøre arrangementet unikt, og det er en sjov måde, at få motion på i mellem mad, slush ice, sodavand eller popcorn.

Vores hoppeborge og -puder er i forskellige størrelser og former, så du kan finde en der passer til din netop fest.

Vi leverer og stiller borgen op, og vi henter naturligvis det hele, når I er færdige med at hoppe. Vi klarer også rengøring mod betaling, men du kan også selv rengøre borgen efter brug.

Priser – lej en hoppepude / hoppeborg billigt

  • Leje af hoppeborg stor (måler 600 cm. i bredden og 700 cm. i dybden) 1 dag 1250,00 kr. weekend 1875,00 kr.
  • Leje af hoppeborg lille max 5 år (måler 500 cm. i bredden og 350 cm. i dybden) 1 dag 1250 kr. weekend 1875 kr.

Priserne er uden levering. Eventuel levering kan tilkøbes for 400 kroner. Hoppeborgen vejer 250 kg. og ligger på en palle, så det anbefales, at den transporteres i en lastbil.

Kontakt os og bestil en hoppeborg til din næste fest

Hvis du ønsker at vide mere om vores forskellige muligheder eller hvis du ønsker at vide, om vi kan levere på en bestemt dato, så kontakt os på tlf. 66 12 29 27 eller på vores mail.

En fest kan ikke gøres om, derfor skal den gøres rigtigt.

 

Leje af hoppepude og hoppeborg på Fyn