Klaverflytning i Odense, Fyn og resten af Danmark – billig klaver- og flygelflytning

klaverflytning-banner

Har du et flygel eller et klaver/piano som skal flyttes, og ønsker du det gjort professionelt, så det ikke bliver beskadiget? Hos Lillesø Festtelte i Odense har vi siden 2001 udført klaverflytning og flygelflytning i Odense på Fyn, og i resten af Danmark. Vi ved at klaveret kan være det dyrebareste eje, og vi sørger derfor også altid for, at der er afsat god tid til en flytning af klaveret, så det bliver gjort ordentligt, og uden skrammer. Uanset om du skal flytte på Fyn, Sjælland eller Jylland, kan vi stå for din flytning af klaveret.

Vi er eksperter i piano- / klaverflytning og flygelflytning, også i højden

Mange flyttefirmaer tilbyder ikke flygelflytning og piano- / klaverflytning, fordi det er en meget tung opgave, som samtidig også kræver yderst stor forsigtighed.

Da det kan være utrolig svært at bugsere et klaver eller et flygel op og ned af trapper mm., arbejder vi altid med seler, som er speciallavet til netop flytning af klaver og flygel. Disse seler er naturligvis lavet i et materiale som ikke hverken ridser eller beskadiger lakken. Vi kan også – i specialtilfælde – flytte med en kran, hvis dette måtte være nødvendigt.

Selve klavertransporten er lige så vigtig som flytningen, da der naturligvis heller ikke må ske noget under denne. Derfor benytter vi også biler, som er ordentligt indrettet til en sikker klavertransport.

Flytning Odense

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
66 12 29 27

Flyttefirma Odense & Fyn

Om vores arbejde med flytning af klaver og flygel

Ved flytningen er det vigtigt, at flyttefirmaet har det forskellige udstyr i orden, og ved hvordan det hele skal bruges. Derfor benytter vi naturligvis altid professionelt udstyr, heriblandt: mavebælter, flygelrammer, H-seler og kryds-seler.

Udover at benytte det rigtige udstyr, ved vi også hvordan vi skiller tingene ad således, at de bliver nemmere at håndtere.
–    Ved klaverflytning flyttes klaveret ofte som det står, og ellers tages klaviaturet typisk af.

Vi har flyttet meget for private, og vi flytter også ofte for bl.a. Pianoteket i Odense og København samt for Odense Musikskole.

 

Vi har naturligvis også forsikringerne i orden

Selvom vi som udgangspunkt håber på ikke at få brug for dem, har vi naturligvis også forsikringer som dækker dit piano, klaver eller flygel, hvis uheldet – mod forventning – skulle være ude når vi flytter det.

Kontakt Lillesø Festtelte i Odense om flygel- og piano- /klaverflytning

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med flytning af klaver og flygel, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 12 29 27. Du er naturligvis også velkommen til at skrive os en mail fra vores kontaktformular her.

Vi har arbejdet med klaverflytning i Odense, Fyn og resten af Danmark

 

Flyttemand Fyn & Odense