Leje af toiletvogn Fyn – vi tilbyder udlejning af toiletvogne i Odense og på resten af Fyn

toilet-kontor-vogn-banner

Leder du efter et firma som tilbyder professionel leje af toiletvogn på Fyn? Hvis du skal afholde et større arrangement, og leder efter enten større eller mindre toiletvogne eller pissoirer, er Lillesø Festtelte i Odense den helt rigtige samarbejdspartner.

Vi har siden 2001 været leverandør til nogle af de bedste arrangementer og fester i Odense, og på resten af Fyn, samt andre steder i Danmark. Vi tilbyder ud over leje af toiletvogne, også udlejning af kontorvogne.

Vi tilbyder leje af toiletvogn i Odense og på resten af Fyn samt andre steder i Danmark

Toiletvogn Odense

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
66 12 29 27

Toiletvogn Fyn

Information og detaljer om vores udlejning og leje af toiletvogn på Fyn

Når du skal vælge hvilke toiletvogne der passer bedst til dit arrangement, er bl.a. størrelsen og indretningen i vognen af stor vigtighed. Nedenfor kan du se mere information om størrelser mm. på de forskellige toiletvogne som vi udlejer:

  • Toiletvogn med 2 stk. toiletter (fungerer med medfølgende tank)
  • Toiletvogn med 10 stk. toiletter (skal tilsluttes til et afløb)
  • Toiletvogn med 4 stk. toiletter (er lavet med vakuumpumper)
  • Alle vognene lejes med toiletpapir og slutrengøring (udført af Lillesø Festtelte)
  • Vognene kan også lejes uden toiletpapir og uden slutrengøring (slutrengøringen skal da udføres af kunden selv)
  • Vi tilbyder herudover også leje af pissoirer i forskellige størrelser

Alle toiletvogne kan både afhentes på vores adresse som er: Langeskovcentret 25, 5550 Langeskov, eller leveres til en af kunden valgt adresse.

Hvis du selv afhenter toiletvognene skal de blot leveres retur til samme adresse efter brug. Vælger du at få leveret vognene, afhenter vi dem naturligvis igen efter brug.

Vi tilbyder også udlejning af kontorvogn

Udlejning af kontorvogne benyttes ofte til backstage områder. Vognene bliver indrettet efter kunstnerens/kundens ønske, og kan f.eks. indrettes med et bord og 6 stole, eller med stort sminkebord eller noget helt tredje.

Kontakt os om vores udlejning af toiletvogn mm.

Hvis du har spørgsmål til nogle af ovenstående informationer, eller blot har generelle spørgsmål omkring vores udlejning, er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail her. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 66 12 29 27.

Du kan også klikke ind og se nogle af vores vogne i vores webshop her på siden (her er der også mulighed for at lave en online bestilling af den ønskede vogn).

Leje af kontorvogn