Fyrværkerisalg i Odense på Fyn – stort eksklusivt kvalitets fyrværkerisortiment fra Nordic

fyrvrkerisalg-banner

Bliver du som et lille barn igen når nytårsaften nærmer sig? Eller måske har du børn som er bidt af flot fyrværkeri, hundepropper, heksehyl og bomberør? Så er det Lillesø Festtelte du skal navigere bilen til. Vi har et stort fyrværkerisortiment fra Nordic, og det er alt sammen produkter i højeste kvalitet, og selvfølgelig kun lovlige varer.

Vi afholder fyrværkerisalg på Fyn i vores opvarmede lokaler på: Teglværksvej 25, 5220 Odense SØ, så her får du ikke fingrene frosset af mens du finder det du skal bruge. Du behøver ikke at skynde dig, men kan gå rundt i ro og mag – og der er gratis kaffe til de voksne og slush ice til børn og barnlige sjæle.

Salget kører fra d. 27. december til og med d. 31. december.

Åbent:
27/12/17 – 30/12/17 fra 10.00 – 18.00
31/12/17 fra 10.00 – 15.00

Fyrværkerisalg Odense SØ

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
66 12 29 27

Fyrværkeri fra JAPAN og NORDIC

Om vores fyrværkerisalg i Odense på Fyn

Hos os er du sikker på, at du finder det du skal bruge – både som barn og voksen. Vi har flere forskellige børnepakker og et stort voksensortiment. Vores kvalitetsprodukter tiltrækker kunder fra det meste af Fyn herunder blandt andet Kerteminde, Ringe og Svendborg.

Børne- og teenagesortiment:

Vores junior mesterpakke består f.eks. af 150 dele, med alt lige fra røgkugler og heksehyl til romerlys, fontæner og blinkere.

Teenagepakken består af alt det de unge vil have, og den kan med fordel købes af flere, da den indeholder rigeligt til, at alle kan få aftenen til at gå.

Du kan naturligvis også nøjes med de helt klassiske poser med 100 heksehyl. Skal der være ekstra smæk på hylene, er vores pose med hylmix også en rigtig god mulighed. Her får du en blanding af alle de velkendte store heksehyl.

Fyrværkeribatterier og fontæner:

De fleste har nok bemærket, at mange har valgt at erstatte købet af de klassiske nytårsraketter og klokken-24 raketterne med batterier og fontæner i stedet.

Et godt kvalitetsbatteri giver en flot byge af forskellige farver og kombinationer. Du kan købe alt lige fra 30 og 40 skuds batterier til de helt store 100, 180 og 200 skuds batterier eller kombinationsbatterier som især er populære hos feinschmeckerne.

Den klassiske ”guldregn” af knitrende flotte kaskader af guld går også altid rent hjem hos alle.

Fyrværkeripakker, raketter, kl. 24 raket

Bomberør:

Et bomberør er i bund og grund en form for mindre batteri, som er pakket ind i et cylinderformet rør. Her får du også mulighed for et væld af variationer i guld, sølv, glimmer og flotte farver.

Du kan både købe bomberør enkeltvis (Cobra Guldblitz) eller du kan købe vores forskellige blandede pakker. Sortiment med aggresive knald og voldsomme brag kan købes som pakker med 6 stk. eller mere.

Sikkerheden skal selvfølgelig også være i orden når du affyrer en stor cylinder fuld af krudt. Derfor kan også – udover krudtsalg – købe afskydningsstativer, glødepinde og professionelle sikkerhedsbriller i høj kvalitet.

Raketter – det klassiske nytårsfyrværkeri:

Selvom mange af ovenstående ting de senere år har indtaget en stor del af markedet for nytårsfyrværkeri, så er der stadig mange der bare SKAL have de flotte klassiske raketter.

Vi fører både pakker med kugleraketter, max load kugleraketter, cylinderraketter og selvfølgelig den populære kl. 24 raket. Klokken 24 raketten er en megaraket som lyser hele himlen op, og som uden tvivl vil få alle til at spærre øjnene op.

Du kan også købe blandede raketsortimenter med f.eks. 4, 10 eller 21 stk. flotte nytårsraketter.

HUSK også her, at købe afskydningsstativ, sikkerhedsbriller og glødepinde – så er sikkerheden i orden.

Hundepropper og andet fyrværkeri

Krudtsalg – hvornår må man fyre krudt af?

Det er vigtigt at vide, hvornår man må fyre krudtet af. I 2014 trådte der nye regler i kraft angående regler for affyring af krudt. Det er tilladt at fyre fyrværkeri af i perioden fra d. 27. december til d. 1. januar. Du kan se de gældende perioder på borger.dk her.

Kontakt os om fyrværkerisalg

Du kan kontakte os om fyrværkerisalg på tlf. 66 12 29 27 eller sende os en mail. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og vi ser frem til at se dig til på adressen:

Teglværksvej 25, 5220 Odense SØ – fra d. 27. december til og med d. 31. december.